Leave Your Message
010203040506

Anyar

Produk
01

Ngeunaan Urang

Perusahaan kami khusus dina kulit awéwé, pikeun ngabéréskeun masalah kulit, ngantepkeun anjeun ngarobih kamulyaan.

Beijing Sincoheren S&T Development co., Ltd diadegkeun dina 1999, Kantor pusat anu aya di Beijing Cina. Sarta kami ogé boga kantor cabang di Jerman sarta AS jeung Australia, kami produsén hi-tech profésional alat médis sarta estetika jeung pangalaman euyeub di industri kageulisan.
Kami gaduh departemén Panaliti & Pangembangan Profesional, pabrik, departemén penjualan internasional sareng pusat jasa luar negeri, nyayogikeun alat kageulisan kualitas luhur sareng lengkep saatos jasa di sakumna dunya.

Diajar deui

Urang

Produk
Kuma Bentuk Awak Contouring Mesin Lengser Cellulite Kuma Bentuk Awak Contouring Mesin Lengser Cellulite
090
2021-03-03

Kuma Bentuk Awak Contouring Cellulite ...

Alat Contouring Awak Bentuk Kuma mangrupikeun sistem perawatan sintétik pikeun ngirangan gajih anu ngagabungkeun frekuensi radio, lampu infra red sareng vakum sareng urut roller mékanis, opat téknologi dina hiji mesin.

Énergi memanaskeun daérah anu dirawat, dugi ka deposit lemak handapeun kulit. Sél lemak ngalembereh dina daérah anu dirawat salami perlakuan supados ngirangan ketebalan lemak.

Frékuénsi radio (RF) jeung dua rollers bisa nembus kana lapisan 0.5-1.5 cm handap kulit pikeun berpungsi dina jaringan adiposa éféktif.

Cahaya infra red bisa panas jaringan konéktif tina ngagancangkeun regenerasi kolagén jeung serat elastis. Éta ogé tiasa ningkatkeun sirkulasi getih sareng sirkulasi limfa pikeun ngamajukeun métabolisme.

vakum adjustable bisa nyedot wewengkon target kana spasi antara dua rollers nu sabenerna 2 éléktroda. Ieu bisa nyieun perlakuan akurat tur éféktif.

Auto-rollers ogé urut wewengkon dirawat ngaleupaskeun kacapean sarta nyeri otot. Sakabeh prosés téh haneut sarta pohara nyaman.

Alat Contouring Awak Bentuk Kuma mangrupikeun sistem perawatan sintétik pikeun ngirangan gajih anu ngagabungkeun frekuensi radio, lampu infra red sareng vakum sareng urut roller mékanis, opat téknologi dina hiji mesin.

Énergi memanaskeun daérah anu dirawat, dugi ka deposit lemak handapeun kulit. Sél lemak ngalembereh dina daérah anu dirawat salami perlakuan supados ngirangan ketebalan lemak.

Frékuénsi radio (RF) jeung dua rollers bisa nembus kana lapisan 0.5-1.5 cm handap kulit pikeun berpungsi dina jaringan adiposa éféktif.

Cahaya infra red bisa panas jaringan konéktif tina ngagancangkeun regenerasi kolagén jeung serat elastis. Éta ogé tiasa ningkatkeun sirkulasi getih sareng sirkulasi limfa pikeun ngamajukeun métabolisme.

vakum adjustable bisa nyedot wewengkon target kana spasi antara dua rollers nu sabenerna 2 éléktroda. Ieu bisa nyieun perlakuan akurat tur éféktif.

Auto-rollers ogé urut wewengkon dirawat ngaleupaskeun kacapean sarta nyeri otot. Sakabeh prosés téh haneut sarta pohara nyaman.

Rincian produk

Tag produk

shpe2

Aplikasi

  1. Stimulasi kolagén sareng élastisitas kulit
  2. Ngaronjatkeun drainase limfatik
  3. Ngurangan cairan sareng racun
  4. Ningkatkeun métabolisme jaringan adipose
  5. Pegatkeun pita jaringan fibrosa
  6. Ningkatkeun aliran getih
  7. Detachment tina pesawat kulit sareng otot
  8. Leungitna pita jaringan konéktif sabudeureun deposit lemak
  9. Perbaikan sirkulasi getih
  10. Ningkatkeun drainase limfatik, ngarangsang ngaleungitkeun produk runtah tina jaringan adipose
  11. Ngurangan infiltrat (edema)
  12. Ngaktifkeun sirkulasi getih dina dermis sareng hypodermis
  13. Ngaronjatkeun métabolisme jaringan adiposa (thermolysis)
  14. Ningkatkeun nyerep kulit
  15. Detoksifikasi jaringan
  16. Dina kombinasi kalayan diet ditangtoskeun jeung konsumsi cairan tinggi, éta ngahontal hiji réduksi considerable ukuran, considerable leungit cellulite sarta strengthening kulit.
6079107315be4

Kaunggulan

  1. Kuma Shape ngagabungkeun téknologi ngarah sareng multi réduksi selulit sareng bentuk awak dina hiji mesin, anu tiasa nyumponan seueur kabutuhan pangguna.
  2. Unit dikawasa ku Microcomputer diwangun ku konsol sistem, panganteur operasi sarta sirah perlakuan.
  3. panganteur multi-basa sadia.
  4. Aplikator perlakuan ukuran anu béda pikeun daérah awak anu béda.
  5. potongan leungeun perlakuan removable pikeun pangropéa gampang.
  6. Desain dua modus pikeun kaperluan béda (mode bentuk jeung mode lemes)

spésifikasi

kakuatan RF Nepi ka 50W
frékuénsi RF 10M Hz
kakuatan lampu infra red Nepi ka 20W
Spéktrum IR 700nm-2000nm
Tekanan négatip 0-0,07 MPa
Ukuran Area Perawatan (Awak): 50mm × 55mm

(Panangan): 37mm × 23mm

sarat listrik 230VAC 50Hz 400VA
Ukuran (W × D × H) 454mm × 390mm × 1155mm
Beurat 40 kg

Pangaruh Pangobatan

Sertifikasi jeung Pameran

sertifikasi

puseur layanan Éropa

Simkuring boga kantor lokasina di Jerman nyadiakeun layanan palanggan alus keur klien Éropa. Pelatihan, kunjungan, ngalaman, jasa saatos-jualan sadayana sayogi.

Simkuring boga kantor lokasina di Jerman nyadiakeun layanan palanggan alus keur klien Éropa. Pelatihan, kunjungan, ngalaman, jasa saatos-jualan sadayana sayogi.

Urang tiasa nawiskeun Anjeun layanan lokal Jerman alus kalawan harga low Cina!

HTB1XmdEXorrK1RkSne1q6ArVVXaQ
paméran


nempo leuwih
01
Diajar deui
iquiry_banner3vp

Ayana Global éksténsif

Posisi global di 80 nagara di dunya

Pananyaan